Flexwerk en opslag

Flexwerkplekken en opslag

Waarom zou u als ZZP’er een duur bedrijfspand huren of kopen als u net zo goed thuis of in een koffietentje kunt werken? Soms is een flexwerkplek of vergaderruimte echter wel handig. Als u een belangrijke afspraak wilt ontvangen of als u geconcentreerd wilt kunnen werken. En waar laat u uw voorraad? Huur opslagruimte bij Poelenburg in Heemskerk als uw garage uitpuilt.

Een flexibele werkplek bij Poelenburg

Wij bieden flexibele werkplekken en vergaderruimtes op de begane grond van ons pand in Heemskerk. Als u gebruikmaakt van de werkplekken of vergaderruimtes heeft u de beschikking over eigen toiletten en een keukentje.

Internetverbinding
Een ondernemer kan vandaag de dag niet meer zonder internet, dat begrijpen wij. Alle vergaderruimtes en werkplekken zijn daarom uitgerust met een vaste internetverbinding en wifi. Vanzelfsprekend is gebruik van internet bij de prijs ingegrepen.

Flexibele huurtijden
Bij ons hoeft u de kantoor- of vergaderruimte niet standaard de hele dag te betalen. Een flexplek of andere bedrijfsruimte huren kan per uur, per dag of per week. De prijs is afhankelijk van de huurperiode. Huren buiten kantoortijden is ook mogelijk in overleg.

Wilt u de mogelijkheden bespreken of meer weten over het huren van een vergader- of flexplek? 

flexplekken huren heemskerk vergaderruimte huren heemskerk flexwerkplekken huren heemskerk huren flexwerkplekken heemskerk

Parkeerplaatsen en opslag in Heemskerk

Ook als uw oldtimer niet het hele jaar voor de deur kan blijven staan of als uw opslagruimte thuis niet toereikend is komt Poelenburg to the rescue. Huur een opslagplek (tot 2 meter hoog) of parkeerplaats per uur, per dag of per week. De prijs is afhankelijk van de huurperiode.
 

 

 

opslagruimte heemskerk parkeerplekken heemskerk opslag en parkeerplek heemskerk opslagruimte en parkeerplek heemskerk

Vertaling