VOOR ALLE MERKEN EN TYPES PERSONEN- EN BESTELWAGENS

contact

Of u nu een Mercedes, Hyundai, BMW, Citroën, Peugeot of Opel wenst, Poelenburg Leasing maakt voor alle merken en types een aanbieding op maat. Poelenburg Verhuur en Leasing BV dankt zijn unieke positie in de markt van leasemaatschappijen aan de mogelijkheid om vanaf een uur tot meerdere jaren automobiliteit aan te bieden. Door in een bedrijf de verhuur- en leaseactiviteiten te combineren, kan in principe aan elke wens van de klant worden voldaan. Automobiliteit op maat dus.

Short Lease

De leaseperiode bij Short Lease ligt over het algemeen tussen de 2 en 24 maanden. De tariefstelling ligt tussen de duurdere huurtarieven en de goedkopere leasetarieven. Deze vorm van leasen is voornamelijk interessant voor bedrijven die werken met tijdelijke projecten, proeftijden, stagiaires of buitenlandse medewerkers die tijdelijk in Nederland verblijven. 

Operational Leasing

Operational Leasing is een flexibele leasevorm die op maat wordt geleverd. Naast het financieren van de auto wordt tevens het beheer van de auto verzorgd. De opbouw van een operationeel leasecontract bestaat uit rente en afschrijving, houderschapsbelasting, administratiekosten, een managementfee en onderhouds- en reparatiekosten. Al naar gelang uw wensen kan deze basis worden uitgebreid met verzekering, vervangend vervoer en brandstofbeheer.

 

Restwaarde- en onderhoudsrisico liggen bij gesloten calculatie bij Poelenburg Verhuur en Leasing BV. Aan het eind van het contract wordt de auto bij de leasemaatschappij ingeleverd. Operationele lease is vooral interessant voor ondernemingen die het wagenparkbeheer uit handen willen geven en teruggaan naar hun corebusiness. Het neemt naast de kredietbehoefte tevens de ‘rompslomp’ uit handen.

 

"Wanneer de kilometers te veel afwijken naar boven of beneden of wanneer u een andere looptijd prefereert, doen wij op verzoek een tussentijdse aanpassing van kilometers per jaar en/of de looptijd, zodat u achteraf niet met een flinke rekening wordt geconfronteerd!"
Henk van Tunen, eigenaar Poelenburg Verhuur en Leasing BV